Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag?

Heb je een vraag? Hieronder vind je een antwoord op de meest gestelde vragen. Vind je het antwoord niet? Aarzel niet om ons te contacteren.

Levering

Binnen welke termijn kan ik mijn bestelling verwachten?

Na bevestiging van de bestelling en aanvaarding van de betaling, verbindt Sanaselect zich ertoe de bestelde producten zo snel mogelijk naar de klant te verzenden, doorgaans binnen de 3-4 werkdagen indien de producten voorradig zijn. Deze termijnen kunnen verschillen naargelang de omstandigheden. (Bijvoorbeeld wanneer bepaalde producten bij ons niet voorradig zijn).

De levering gebeurt hoofdzakelijk door BPost, Post NL of DPD, maar kunnen ook door een andere vervoerder gebeuren.

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

Bestellingen vanaf 79 euro worden gratis verzonden.

Voor bestellingen onder de 79 euro wordt een bedrag aangerekend van 5,95 euro voor verzendkosten.

Producten

Kan ik vaccins bestellen bij Sanaselect

Vaccins zijn geneesmiddelen op voorschrift van een arts. Deze kan je niet bestellen via een online apotheek, dat is wettelijk verboden.  Voor vaccins kan je terecht bij je lokale (huis)apotheker.

Sanaselect zich gespecialiseerd in het verlenen van persoonlijk advies omtrent reisapotheken, en dit voor alle soorten reizen. Als reiziger kan je een vrijblijvende aanvraag doen om een gepersonaliseerd advies te ontvangen. Dit kan via deze link.

Welke producten worden verkocht op Sanaselect?

Sanaselect is een Belgische online apotheek, geverifieerd en goedgekeurd door het F.A.G.G. . Je vindt er dus alle commercieel beschikbare geneesmiddelen, maar ook medische hulpmiddelen en verzorgingsproducten. Geneesmiddelen op medisch voorschrift worden niet aangeboden, gezien deze wettelijk gezien niet online mogen afgeleverd worden.

Daarnaast heeft Sanaselect zich gespecialiseerd in het verlenen van persoonlijk advies omtrent reisapotheken, en dit voor alle soorten reizen. Als reiziger kan je een vrijblijvende aanvraag doen om een gepersonaliseerd advies te ontvangen. Dit kan via deze link.

Professioneel – B2B

Kan ik als bedrijf of organisatie een gepersonaliseerde reisapotheek aankopen?

Ook als reisorganisator, organisatie, jeugdbeweging, overheidsinstantie… kan je een gepersonaliseerde apotheek aankopen bij Sanaselect. Op basis van de reizen die je aanbiedt of noden die je hebt als organisatie, stellen we reisapotheek samen. Hierbij houden we steeds rekening met het type reis, de bestemming, de activiteiten en het vervoersmiddel.

Zo kan je jouw klanten en/of medewerkers een reisapotheek op maat aanbieden.

Na de invulling, kunnen we de reisapotheek afstemmen op jouw bedrijf. Hier kunnen we zo ver in gaan als je dat zelf wil. Hou je het liever basic of wil je ons blauw zakje omvormen in jouw branding? Het kan allemaal.

Geen antwoord gevonden op jouw vragen?

Titel

Ga naar de bovenkant