B2B

Sanaselect voor professionelen

De makkelijkste manier voor jouw klanten om met de juiste geneesmiddelen op reis te vertrekken: dat is Sanaselect

Sanaselect gepersonaliseerde apotheken

Ben jij als bedrijf, reisbureau, vereniging of eventcoördinator op zoek naar een nieuwe manier om het verschil te maken bij je reizende klanten? Wel, daar kan Sanaselect jou bij helpen.

Reistasje Sanaselect met productfiches

Ontzorg je klanten

Op basis van de reizen die je aanbiedt stellen we reisapotheken samen. Hierbij houden we steeds rekening met het type reis, de bestemming, de activiteiten en het vervoersmiddel. Zo kan je jouw klanten een reisapotheek op maat aanbieden.

Personaliseer je reisapotheek

Nu de invulling gekozen is, kunnen we de pakketten afstemmen op jouw bedrijf. Hier kunnen we zo ver in gaan als je dat zelf wil. Hou je het liever basic of wil je ons blauw zakje omvormen in jouw branding? Het kan allemaal.

Volumekorting

Koop jij reisapotheken of EHBO kits voor een grote groep aan? Dan kan je bij Sanaselect genieten van een aantrekkelijke volumekorting. Samen gaan we op zoek naar de beste oplossing voor jouw bedrijf.

Deze bedrijven gingen je al voor

Dankzij de hulp van Sanaselect konden wij onze gidsen met een uitgebreide en goed uitgeruste First Aid Kit de trails op sturen. Zij hebben nu alle materialen ter handen om onze deelnemers op een veilige manier te begeleiden op de trails. Indien er toch wat zou gebeuren zijn ze voorbereid en kunnen ze hen op de juiste manier helpen. Bedankt Sanaselect!

Loïc – Travelbase

Neem contact op

En we kijken samen hoe wij jullie kunnen ondersteunen

Privacy(Vereist)
Privacy
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sanaselect zaakvoeders Cedric Bourda Tom De Meyer

Sanaselect premium garantie

  • Samengesteld door ervaren apothekers
  • Productfiches in mensentaal
  • Gemakkelijk bestellen & direct vertrekken

Veelgestelde vragen

Kan ik als bedrijf of organisatie een gepersonaliseerde reisapotheek aankopen?

Ook als reisorganisator, organisatie, jeugdbeweging, overheidsinstantie… kan je een gepersonaliseerde apotheek aankopen bij Sanaselect. Op basis van de reizen die je aanbiedt of noden die je hebt als organisatie, stellen we reisapotheek samen. Hierbij houden we steeds rekening met het type reis, de bestemming, de activiteiten en het vervoersmiddel.

Zo kan je jouw klanten en/of medewerkers een reisapotheek op maat aanbieden.

Na de invulling, kunnen we de reisapotheek afstemmen op jouw bedrijf. Hier kunnen we zo ver in gaan als je dat zelf wil. Hou je het liever basic of wil je ons blauw zakje omvormen in jouw branding? Het kan allemaal.

Titel

Ga naar de bovenkant