Leer Sanaselect kennen

Sanaselect zaakvoeders Cedric Bourda Tom De Meyer

Apothekers Tom De Meyer & Cedric Bourda, de zaakvoerders van Sanaselect

Het Sanaselect verhaal

Sanaselect werd bedacht door twee apothekers – Tom en Cedric. Beide gepassioneerd door reizen en het helpen van anderen. Maar wie zijn die twee apothekers nu precies?

Tom is al sinds 2007 de trotse eigenaar van Apotheek Welle. Hij stond vooraan bij de introductie van digitale vernieuwingen in de farmaceutische sector, zoals het elektronische voorschrift en het gedeelde medicatieschema op Vitalink. Zijn apotheek diende als een betrouwbaar toevluchtsoord tijdens de pandemie, waar reizigers terecht konden voor COVID-tests en de benodigde reisdocumenten. Sinds 2023 heeft hij zijn diensten uitgebreid met vaccinaties voor COVID-19 en griep. Tom is voortdurend bezig met bijscholing, vooral gericht op reisadvies en ziektepreventie op reis, waardoor hij expert is in farmaceutisch reisadvies voor allerhande bestemmingen.

Tijdens zijn studies farmacie liep Cedric een jaar stage bij Apotheek Welle, onder Tom’s vleugels. Hieruit groeide niet alleen een professionele samenwerking maar ook het baanbrekende concept van Sanaselect. Vervolgens breidde Cedric zijn expertise uit met een diploma ‘Event & Projectmanagement’ aan de Artevelde Hogeschool. In 2022 werd hij Artevelde student ondernemer van het jaar en won hij de Ondernemerscup. Sinds 2023 combineert hij zijn kennis van apotheker met die van eventmanager.

Samen vormen Tom en Cedric het perfecte duo om jouw reis vlekkeloos te laten verlopen. Met hun gecombineerde expertise zorgen ze ervoor dat je goed voorbereid en vooral zorgeloos op reis vertrekt. Sanaselect staat voor klaar, waar jouw avontuur je ook brengt!

Dit is onze garantie

In de apotheek komen er elk jaar meerdere mensen langs met de vraag welke medicatie ze zeker mee moeten nemen op reis. Al jaren lang wordt er met de klant een checklist overlopen van de nodige geneesmiddelen, maar dit nam veel tijd in beslag en werkt niet efficiënt.

Daarom gingen apothekers Cedric & Tom op zoek naar een betere oplossing waarbij je op basis van jouw reisbestemming of type reis zeker de nodige medicatie mee hebt.

Zo ontstond het idee om een gepersonaliseerde reisapotheek te creëren op basis van jouw type reis, jouw reisgezelschap en jouw budget. Er werd nagedacht over welke medicatie er in zo’n reisapotheek moet inzitten, welke informatie je als klant zeker nodig hebt bij de medicatie en hoe de reisapotheek tot jou gebracht kan worden. Voilà, zo ontstond Sanaselect !

Mis jij nog specifieke medicatie of bepaalde hulpmiddelen in je reisapotheek? Stuur ons gerust je feedback, we willen elke dag beter worden en jouw nog een betere service bieden !

Zelfde prijzen als in jouw lokale apotheek

Gepersonaliseerde medicatie voor jouw reis

Compact verpakt met handige product fiches

Handbagage vriendelijk in de EU

Gratis verzending vanaf €79

De makkelijkste manier om met de juiste geneesmiddelen op reis te vertrekken:
dat is Sanaselect

Dit zijn onze waarden

Kwaliteit

Doordacht

Persoonlijk

Zorgeloos