Eucerin Men Silver Shave Shaving Gel 150ml

 11,50

Uitverkocht

Beschrijving

Een scheergel voor de gevoelige huid geformuleerd met Glide Polymeren voor een optimaal scheerresultaat en zilverionen om scheerirritaties te voorkomen, zelfs op problematische huid.

Gebruik

Breng een kleine hoeveelheid gel in de palm van de hand. Masseer direct op een natte huid. Scheer in de richting van de haargroei.

VOOR DE PERFECTE SCHEERERVARING Stap 1 Stap 2 Stap 3 Afbeelding van het scheren

Begin met het scheren van het gezicht in de richting van de haargroei en spoel het mes regelmatig met warm water. Afbeelding van het scheren

Kantel het hoofd achterover om boven en onder de kin te scheren. Houd de huid gespannen om micro-sneden te voorkomen. Afbeelding van het scheren

Scheer ten slotte uw bovenlip in een neerwaarts diagonale beweging met de richting van de haargroei mee. Let daarbij goed op dat je alle kleine haartjes rond de mondhoeken verwijdert.

Samenstelling

Aqua, TEA-Palmitate, Oleth-20, Isopentane, Glycerin, Paraffinum Liquidum, Isobutane | Bisabolol, Silver Citrate, Nylon-12, Gossypium Herbaceum Seed Oil, Hydroxyethylcellulose, Hydroxypropyl Methylcellulose, Laureth-2, PEG-14 M, PEG-90 Glyceryl Isostearate, Polyisobutene, Propylene Glycol, BHT, Citric Acid, Piroctone Olamine, Parfum.

Eigenschappen

antibacterieel