Uriage Isophy Neusspray 100ml

 7,24

Uitverkocht

Beschrijving

Zuivert

Bij gebruik in de neus verwijdert Isophy overtollig slijm, verhelpt een verstopte neus, verzacht en zuivert de slijmvliezen in de neus zonder deze uit te drogen. Bij gebruik op de ogen is een Monodosis Isophy genoeg om te reinigen, zuiveren en onzuiverheden weg te krijgen.

Verzacht

Het dagelijks schoonmaken van de neus en ogen vermindert de aanwezigheid van allergenen en verzacht de slijmvliezen.

Beschermt

De aanwezigheid van oligo-elemenen versterkt de natuurlijke weerstand, vooral tijdens allergische of besmettelijke periodes.

Gebruik

Isophy kan dagelijks gebruikt worden, vooral tijdens allergische of besmettelijke periodes. Lees goed de instructies voor gebruik.

Vraag uw apotheker om advies.

Isophy Spray : Spray één tot twee keer in ieder neusgat, herhaal dit gedurende de dag zo vaak als nodig is.

Isophy Monodosis :

Voor de neus : Druk één tot twee keer een Monodosis in elk neusgat, herhaal dit gedurende de dag zo vaak als nodig is.

Voor de ogen : Week een steriel verband in een Monodosis Isophy en reinig het oog, te beginnen bij de binnenste ooghoek (naast de neus), naar de buitenkant (naast de slaap). Veeg het gebruikte verband niet nog eens over het oog. Gebruik een nieuw verband om het andere oog te reinigen. Herhaal zo vaak als nodig.

Niet injecteren. Voor eenmalig gebruik. Gebruik een Monodosis niet voor zowel de neus als ogen. Na opening weggooien vanwege besmettingsgevaar. Niet gebruiken als de dosis beschadigd is.

Eigenschappen

IDEAAL VOOR

  • Neus
  • Ogen

-Zuivert

-Verzacht

-Beschermt

-Hypoallergeen

-Zonder bewaarmiddelen

-Ongeparfumeerd