Yalacta Kefir Melk

 6,65

Uitverkocht

Beschrijving

De consumptie van melkkefir wordt aanbevolen voor mensen met een verminderde spijsverteringsfunctie en voor iedereen die meestal moeite heeft met het verteren van melk.

Gebruik

Hoe melk kefir te bereiden?

A. Eerste bereiding : meng de inhoud van de gistfles in een kopje met een beetje melk. Voeg geleidelijk de melk toe, roer met een lepel om een ​​homogeen mengsel te verkrijgen.

– Meng het aldus bereide gistmiddel met 1 liter melk en laat de gisting zich langzaam ontwikkelen, afgedekte container, bij kamertemperatuur gedurende 24 uur voor de eerste productie en gedurende 16/18 uur voor de volgende bereidingen.

Zodra de melk dikker wordt, des te meer als deze gestold is (coagulatie), is de gisting voltooid.

B. Volgende bereidingen: voor de volgende bereidingen hoeft u slechts ½ glas van uw vorige bereiding te bewaren om een ​​nieuwe liter melk te zaaien onder dezelfde omstandigheden.

Samenstelling

Lactose, Lactococcus lactis, Leuconostoc mesenteroïdes, Lactobacillus acidophilus, streptococcus thermophilus, bifidobacterium, kluyveromyces marxianus
Hoeveelheid 4 g