Xls Kuur Xanthigen Softgels 90

 52,95

Uitverkocht

Beschrijving

Ondersteunt het vetmetabolisme met schoonheidseffect.

Indicatie

Xanthigen® is specifiek ontwikkeld voor wie efficiënt calorieën wil verbranden, maar te weinig tijd heeft om meer aan lichaamsbeweging te doen. De bruine algen in Xanthigen® helpen het vetmetabolisme te ondersteunen wat helpt bij het onder controle houden van het gewicht.

Gebruik

Neem 3 keer 1 zachte capsule per dag, met een glas water, 30 minuten vóór elke maaltijd.

Voedingssupplement met bruine algen & granaatappel.

Gebruiksvoorzorgen

Gebruik het product niet tijdens de zwangerschap of als u borstvoeding geeft. Gebruik het product niet als u allergisch bent voor een of meerdere van de ingrediënten. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Dit product is niet bestemd voor kinderen jonger dan 18 jaar. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Bewaren op een droge plaats bij kamertemperatuur. Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde en evenwichtige voeding vervangen, noch een gezonde levensstijl. Je energieverbruik verhogen of calorieën verbranden gebeurt best door een combinatie van gezonde voeding en lichaamsbeweging.

Samenstelling

Ingrediëntenlijst per zachte capsule:

Extract van bruine algen (Undaria pinnatifida) 100 mg, extract van granaatappelzaadolie (Punica granatum) 100 mg; zachte capsule: gelatine, glycerol, draagstof: kaliumaluminiumsilicaat, kleurstoffen: titaandioxide en ijzeroxide.

Eigenschappen

Door de functie van het vetmetabolisme te ondersteunen, bevorderen de bruine algen in Xanthigen® uw algemene gezondheid en welzijn, en vermijden ze een jojo-effect. Xanthigen® bevat geen cafeïne, waardoor het zenuwstelsel niet wordt gestimuleerd en het dus niet tot nervositeit of slaapverlies leidt.